10.10.2024 11:32
TaTU Tampere Ry

Lokakuu seuratiedote

Seuratiedote lokakuu 2024

Pancho Villa Kaleva on TaTU:n kortteliliiga-kummiravintola. Lokakuun ajan Pancho Villa Kaleva tukee TaTU:a eurolla jokaisesta ravintolassa myydystä Kortteliliiga-burgerista!

Ilmainen edunvalvontavaltuutusinfoilta 24.10. Kalevan uimahallin yläkerrassa. Mahdolliset toimeksiannot alennuksessa ja jokaisesta lahjoitetaan osa kilparyhmien leiritysten tukemiseen. Liitteessä on lisätietoja.

Seurasukkakilpailu. Voit tienata ryhmällesi rahaa osallistumalla Novitan kilpailuun. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Tästä linkistä lisätietoja.
Neulo seurasukat ja voita joukkueellesi 1000 euroa! (novita.com)

Uimakoulut ja harrasteuintiryhmät

  • Syyslomalla viikolla 42 uidaan pääsääntöisesti normaalisti
  • Poikkeuksena muutama ryhmä, joiden harjoituksia ei järjestetä:
    Ma 14.10. Ylöjärven lastenaltaan ryhmät, To 17.10. Kangasalan Kuohun ryhmät

Kilpailuasioita

Syksyn ensimmäiset kilpailut; Martti Ollgren uinnit saatiin upeasti maaliin syyskuun lopussa! Suuri kiitos vielä kaikille toimitsijana olleille, sillä kisat sujuivat kokonaisuudessaan hyvin jouhevasti ja ammattitaitoisesti. Kisoissa Mansen nopeimmaksi Äijäksi ui TaTU:n Ronny Brännkärr. Mansen nopein Muija oli Jenni Moisio Jyväskylä Aallosta, Mansen nopein likka oli Iisa Kallio Vandersista ja Mansen nopein Jätkä oli UiTa:n Angela Kippola. Kuva Kolimbi.

Seuraavat kilpailut ovat UiTa:n järjestämät Nääsuinnit ja ne kisataan 26.10. Tämän jälkeen vuorossa ovat IKM-aluekilpailut 1.–3.11. (Akatemia, IKM1+2 ja Rollo1+2 -ryhmät). Ilmoittautuminen seuran kuljetus-, ruokailu- ja majoituspakettiin on avattu MyClubissa, eli muistattehan käydä ilmoittautumassa 11.10. mennessä!

Ilmoittautumiseen: https://tatu.myclub.fi/flow/events/7657330

 

Seuraa TaTU:a somessa

TaTU Tampere instagram

TaTU Tampere facebook

Uimakoulut instagram

Uimakoulut facebook

Lisätietoja:


Niina Kuhlman
toiminnanjohtaja
niina.kuhlman@tatu.fi

puh. 040 085 6476