3.9.2024 16:03
TaTU Tampere Ry

Syyskuun seuratiedote

kuva @deepbluemediaphoto

Seuratiedote syyskuu 2024

TaTU-tuotteita ja uintivarusteet
TaTU:n tuotteita (vaatteita ja fanituotteita) voi tilata verkkokaupasta tai niitä voi ostaa Aquactionin myymälästä, josta voi hankkia myös uimavarusteita. Seuran jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat myymälästä (Lapintie 3) ja verkkokaupasta 20 % seura-alennuksen koodilla TATU20.
TaTU - Verkkokauppa | TaTU Tampere
 

Kalevan uintikeskuksen remontti

50 m allas on ollut remontissa kesäkuun puolesta välistä alkaen. Remontin valmistuminen hieman venyi alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta tämän hetken tiedon mukaan allas saadaan valmiiksi syyskuun viimeisellä viikolla ja Ollgrenit päästään kisaamaan suunnitellusti. Kilparyhmille ja niille uimakoululaisille, joilla on treenit 50 m altaassa tiedotetaan erikseen heti kun varmistuu milloin seura voi aloittaa altaassa treenit.

Kilpailuasioita

Ollgren-uinnit

TaTU järjestää perinteiset Martti Ollgren uinnit Kalevan uintikeskuksessa lauantaina 28.9. Kilpailuihin osallistuvat kaikki kilparyhmämme sekä kilpauintikoululaiset. Mukaan tarvitaan myös huima määrä vanhempia toimitsijoiksi. Jokaisesta perheestä tarvitaan talkoolainen kisajärjestelyihin mukaan.
Toimitsijailmoittautumiseen pääset tästä linkistä.

Kesän kilpailut

Viime kesänä kisattiin Serbiassa aikuisten pitkän radan EM-kilpailut. Kilpailuissa uimarimme Veera Kivirinta nappasi itselleen uransa ensimmäisen aikuisten arvokisamitalin uiden 50 m rintauinnissa hopealle!

Myös edustusuimarimme Ida Hulkon pääsy olympialaisiin kuului kesämme kilpailullisiin kohokohtiin! Ida ui olympialaisissa 100 m rintauintia ollen kilpailujen 26.

SM-kilpailuissa TaTU:laiset nappasivat yhteensä 16 mitalia ja olivat mitalitaulukon neljänsiä. Seurapisteissä ylsimme kolmanneksi 165 pisteellä. Vaikka osa EM-altaassa nähdyistä uimareistamme puuttuikin rivistä oli tulos silti oikein mainio.

Paralympialaisten opintomatka

Seuramme sai keväällä Paralympiakomitean Ahos-apurahan valmentajien osaamisen kehittämiseen. Apurahalla toteutettiin opintomatka Pariisin paralympialaisiin. Uinnit järjestettiin La Defense areenalla, joka oli todella upea. Ihmismäärä ja hallin tunnelma pääsi meidät yllättämään, sillä myös paralympialaisia oli seuraamassa hurja määrä ihmisiä! Uinneissa mielenkiintoa herätti erityisesti erilaiset avustamisen tavat sekä uimareiden kyky uida myös ajallisesti todella kovia suorituksia vammoistaan riippumatta.

Tunnelmia pääset katsomaan TaTU:n instagramista!

 

Uimakoulut ja harrasteuintiryhmät

Syksyn 2024 ryhmät ovat startanneet muutamaa Kalevan ryhmää lukuun ottamatta.
Näiden ryhmien osallistujat saavat infon lähiaikoina, heti kun vuorojen alkamisesta saadaan vahvistus.

Rauhaniemen ulkokuntosali Luonnonvoimassa hyvä treenitarjous

Luonnonvoimassa on hyvä syystarjous. Kertamaksu on 7 € ja jos ostaa kaksi kertamaksua kerralla, niin toisen saa puoleen hintaan. Sali pidetään auki syksyllä niin pitkään kuin sää sen sallii.
Ulkokuntosali Luonnonvoima Tampere


 

Seuraa TaTU:a somessa

TaTU Tampere instagram

TaTU Tampere facebook

Uimakoulut instagram

Uimakoulut facebook

Lisätietoja:


Niina Kuhlman
toiminnanjohtaja
niina.kuhlman@tatu.fi

puh. 040 085 6476