7.11.2023 11:27
TaTU Tampere Ry

Seuratiedote marraskuu 2023

IKM-aluekilpailut Tampereella 10.–12.11.

Tällä viikolla Tampereella kisataan IKM-aluekilpailuiden karsinnat. Karsinnat uidaan samaan aikaan seitsemällä eri paikkakunnalla ja jatkoon pääsee kustakin lajista valtakunnan 16 parasta. Finaalit järjestetään Jyväskylässä 8.–10.12.

Kilpailuihin tarvitaan edelleen toimitsijoita.
Linkki on jaettu kilparyhmien WhatsAppiin. Muistathan ilmoittautua pikimmiten!

Kilpailuiden tulospalvelu löytyy Swimifystä.

GP-uinneista kotiin tuomisena SM-viestimitaleita

Edustus ja Akatemia-ryhmien uimarit kisasivat marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Espoossa GP-uinneissa. Kilpailuissa uitiin myös 50 m SM-viestit, joissa TaTU:laiset menestyivät varsin hyvin! Naisten 4x50skuv joukkue ylsi hienosti pronssille, ja miehet veivät kummankin sekä 4x50vuv että 4x50skuv voiton! Miesten 4x50m sku viestissä jääkarhut painelivat myös uuden seuraennätyksen, joka onkin näin ollen myös kovempi kuin voimassa oleva Suomen ennätys!

Myös TaTU:n parakilparyhmä otti osaa GP-kilpailuihin saaden loistavaa kisakokemusta ja tehden huikeita suorituksia. Mainittakoon myös Aarne Pirkolan tekemä uusi Suomen ennätys 50 su S12 1:13,83!

Kilpailuiden tulokset löydät Swimifystä ja tunnelmaan pääset TaTU:n instagramissa.

Ennakkoilmoittautuminen kevätkauden uimakouluihin ja harrasteryhmiin on nyt käynnissä!

Huomasittehan, että ennakkoilmoittautuminen kevään uimakouluihin alkoi eilen 6.11. Ennakkoon voivat ilmoittautua kaikki jo syksyllä ryhmissä mukana olleet. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubissa ja se on auki 12.11. saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen aukeaa kaikille, uusillekin harrastajille. Olethan siis nopea ja varmistat paikkasi myös kevään ryhmissä!

TaTU Tampere hakee liikunnanohjauksen oppisopimusopiskelijaa

Haemme uinnista kiinnostunutta ja vedessä viihtyvää liikunnanohjauksen oppisopimusopiskelijaa. Olisitko sinä tai tuttusi kiinnostunut?

Kurkkaa ilmoitus nettisivuiltamme ja laita hakemusta tulemaan.

IKM-ryhmien yhteistreeni 18.11.

Tänä syksynä on järjestetty erilaisia yhteistreenejä eri kilparyhmien välillä. Rollojen yhteinen reeni pidettiin 5.11. ja seuraavaksi olisi vuorossa IKM-ryhmät. Heidän yhteistreeninsä on 18.11. ja mukaan saapuu myös huippu-uimareistamme Olli Kokko ja Ronny Brännkärr. Tiedossa on erilaisia tekniikkaoppeja sekä muuta mukavaa yhteistä tekemistä. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa ryhmän valmentajilta.

Seuraa TaTUa somessa

TaTU Tampere instagram

TaTU Tampere facebook

Uimakoulut instagram

Uimakoulut facebook

 

Lisätietoa:
Tiina Hänninen
vt. toiminnanjohtaja
tiina.hanninen@tatu.fi
050 479 0592