19.10.2023 12:43
TaTU Tampere Ry

Seuratiedote lokakuu 2023

Winter blast -kilpailut Jyväskylässä 28.10.

Ensi viikolla jääkarhut kisaavat Jyväskylässä Winter Blast -kilpailuissa. Mukaan lähtevät NSM, IKM sekä Rollo-ryhmät. Yhteinen bussikyyti starttaa Kalevasta aamutuimaan ja takaisin palataan illalla kilpailuiden jälkeen. Mikäli ilmoittautuminen bussikyytiin vielä uupuu, olkaa pikaisesti yhteydessä ryhmän valmentajaan.

Kilpailuiden tulospalvelu löytyy Livetimingista.

 

GP-uinnit Espoossa 4.–5.11.

Edustus ja Akatemia-ryhmien uimarit kisaavat marraskuun alussa Espoossa GP-uinneissa, joissa ratkotaan myös naisten ja miesten 4x50m viestien Suomen mestaruudet. Kilpailut ovat kaksipäiväiset sisältäen aamun alkuerät ja illan finaalit kustakin lajista. Mukana on omat sarjat myös parauimareille, joihin myös TaTUn parakilparyhmän uimareita osallistuu.

Kilpailuiden tulospalvely löytyy Swimifystä.

 

Rollo-ryhmien yhteistreeni 5.11.

Tänä syksynä on järjestetty erilaisia yhteistreenejä eri kilparyhmien välillä. Sunnuntaina 5.11. olisi Rollo-ryhmien vuoro. Tiedossa on yhteistä tekniikkaharjoittelua sekä viestejä ja muuta mukavaa yhteistä tekemistä. Paikalla myös uimareita ylemmistä ryhmistä näyttämässä esimerkkiä ja tsemppaamassa pienempiä. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa ryhmän valmentajilta.

 

Uimakoulut ja harrasteuintiryhmät

Nyt kun syysflunssat jylläävät, muistuttaisimme, että tulettehan ryhmiimme vain terveenä. Näin ehkäisemme tautien leviämistä muihin ryhmäläisiin ja ohjaajiimme.

 

Ilmoittautuminen kevätkauden uimakouluihin ja harrasteryhmiin

Syyskausi on jo kaikilla ryhmillä pyörähtänyt yli puolenvälin ja pian olisi aika kääntää katseet kevääseen. Kevätkauden ennakkoilmoittautuminen alkaa marraskuun alkupuolella. Saatte vielä lähempänä sähköpostitse tiedon tarkasta päivämäärästä sekä ohjeistuksen ilmoittautumisen tekemiseen.


Seuraa TaTUa somessa

TaTU Tampere instagram

TaTU Tampere facebook

Uimakoulut instagram

Uimakoulut facebook

 

Lisätietoa:

Tiina Hänninen, vt. toiminnanjohtaja

tiina.hanninen@tatu.fi, 050 479 0592