10.8.2023 18:12
TaTU Tampere Ry

Seuratiedote elokuu 2023



Uimakoulujen ilmoittautuminen päättyy 13.8.

TaTU:n uimakoulujen ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 13.8. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on ennätyspaljon, mutta vapaita paikkoja löytyy yhä useammasta ryhmästä. Lisätietoa syksyn ilmoittautumisesta löytyy TÄSTÄ


Uimakoulujen aloitus

Suurin osa uimakouluista käynnistyy viikolla 34. Järjestämme etänä vanhemmille infotilaisuuden 17.8. klo 17.00. Kutsu infotilaisuuteen tulee sähköpostilla maanantaina 14.8.


Kilpauimareiden kauden aloitustapahtuma 19.8.

Kauden yhteistä aloitustapahtumaa vietetään lauantaina 19.8. Rauhaniemessä klo 10 alkaen. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kilpauimarit ja vanhemmat. Tapahtumassa on toimintarasteja sekä lapsille että aikuisille. Tarjolla on makkaraa, kahvia, mehua ja makeaa syötävää. Rauhaniemen saunat ja SUP-laudat ovat myös halukkaiden käytettävissä, joten uikkarit kannattaa ottaa mukaan. Lisäksi tapahtumasta saa ostettua TaTU-uimalakkeja, -pyyhkeitä ja -shakereita.


Toimitsijakoulutus 3.9.

TaTU ja Uita järjestävät uinnin 2. luokan toimitsija- ja 1. luokan tuomarikoulutuksen yhdistelmäkoulutuksena 3.9.2023. Seuran omille jäsenille ja vanhemmille koulutus on maksuton. Koulutuksen aikataulu ja paikka tarkentuvat lähiaikoina.

Ne vanhemmat, joilla ei vielä ole 2lk korttia, ilmoittautukaa kurssille. Kaikki, joilla kortti on menossa syksyn/kevään aikana vanhaksi, menkää nyt uusimaan kortti. Oman kortin voimassaolon saa selville Suomisportista. Jos suorituksia ei löydy Suomisportista, niin voimassaoloa, voi kysyä sähköpostilla: pauliina.saukko@tatu.fi

Ilmoittautuminen toimitsijakoulutus 2lk.

Ilmoittautuminen tuomarikoulutus 1lk.


Martti Ollgren uinnit 23.9.

Viimeistenkin kilpauintiryhmien harjoitukset ovat käynnistyneet tällä viikolla. Kilpailukauden aloituskin siintää jo edessä ensi kuussa, kun TaTU:n perinteiset Martti Ollgren uinnit kisataan 23.9. Kisaan osallistuvat kaikki TaTU:n kilpauintiryhmät sekä halukkaan kilpauintikoululaiset. Myös kaikki vanhemmat tarvitaan kisoihin toimitsemaan. Kisakutsu löytyy TÄÄLTÄ.

Kauden muut kilpailut löytyvät seuran kisakalenterista TÄÄLTÄ. Kalenterista puuttuu vielä kilpailuita ja se päivittyy elokuun aikana.


Lisenssit

Kilpauinnin uusi lisenssikausi alkaa 1.9. Muistuttelemme siis jälleen, että kaikilla seuran kilpauimareilla on oltava lisenssi voimassa 1.9. alkaen. Lisenssioston yhteydessä seura suosittelee lämpimästi ottamaan myös vakuutuksen, joka on edullinen ja kattaa harjoituksissa sekä kilpailuissa tapahtuneet tapaturmat kaudella 2023-2024. Vaihtoehtoisesti uimarilla voi olla myös oma kilpaurheilun kattava vakuutus. Jokaisella uimarilla joka seuran kilpauintitoimintaan osallistuu, on oltava voimassa oleva vakuutus. Kaikkien uimarien tulee hankkia lisenssinsä itse elokuun aikana.

Linkki lisenssin ostoon sekä lisätietoja löytyy TÄSTÄ

Huom! Uimaliiton liittohallitus hyväksyi keväällä muutoksen lisenssikauteen. Jatkossa siirrytään kuukautta aikaisempaan aloitukseen eli lisenssikausi 2023–2024 alkaa 1.8. ja päättyy 31.7. Ensi vuonna uimarien tulee siis hankkia uusi lisenssi kuukautta aikaisemmin.


Harjoitusmaksut

Kilpauimareiden syyskauden harjoitusmaksut lähetetään elokuun alussa myClubin kautta. Mikäli uimari ei olekaan jatkamassa uintiharrastusta, niin ilmoitus tästä mahdollisimman pian osoitteeseen tiina.soukka@tatu.fi

Ryhmien kausimaksut ovat syyskaudella:

  • Edustus             515 €
  • Akatemia          505 €
  • NSM                   445 €
  • NSM B               420 €
  • IKM                    415 €
  • IKM B                280 €
  • Rollo 1               275 €
  • Rollo 2               260 €

Ryhmille tulee syyskauden aikana keskimäärin yksi ulkopaikkakunnan kilpailu, jonka omavastuuosuus on 30 € (+ruokailu). Tämän lisäksi kotimaan arvokisoihin osallistuville omavastuuosuus on 70 €/kisapäivä.


Verkkokauppa

TaTU-tuotteet sekä uinti- ja treenivarusteet saat hankittua kätevästi ja edullisesti TÄÄLTÄ

 

Seuraa TaTUa somessa

TaTU Tampere instagram

TaTU Tampere facebook

Uimakoulut instagram

Uimakoulut facebook


Lisätietoa: juho.allonen@tatu.fi, 040 556 2977