27.6.2023 13:00
TaTU Tampere Ry

TaTU:n kesätiedote

Tässä tiedotteessa on ajankohtaisia asioita TaTU Tampereen jäsenille ja harrastajille kesää koskien. 

 

Syksyn uimakoulujen ilmoittautuminen

Syksyn uimakoulujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja suuri osa ryhmistä on jo täynnä. Varmista uimakoulu- ja kurssipaikkasi ajoissa. Lue lisää TÄÄLTÄ.

Koko uimakoulutarjontamme löydät TÄÄLTÄ.

Tarjoamme uimakouluja kaikenikäisille. Ryhmiä löytyy Tampereelta, Ylöjärveltä ja Kangasalta.

Seuran toimisto on kiinni heinäkuun, mutta puhelinpäivystyksemme auttaa ilmoittautumisissa 14.7. saakka. Apua saa: 050 4790592 sekä info@tatu.fi


Kilpauintiryhmien kesätauko

Viimeisetkin kilpauimarit pääsevät kesälaitumille tämän viikon jälkeen. Tsemppiä vielä IKM-kisoihin osallistuville! Kilpauintiryhmät aloittelevat kesäkauden jälkeen harjoituksiaan valmentajien antamien aikataulujen mukaan heinäkuun lopulla tai elokuun alkupuolella.


Viikinsaaren ympäriuinti

TaTU järjestää Suomen vanhimman avovesiuintitapahtuman Viikinsaaren ympäriuinnin jälleen 30.7. Valittavina matkoina ovat täyskierros 2100 m ja puolimatka 800 m. Kisaan voi lähteä mukaan matalalla kynnyksellä. Kisamaksu on 45 € (TaTU:n jäsenille -20 €). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 27.7. mennessä TÄÄLTÄ.


European Masters Games

TaTU ja Uita ovat mukana järjestämässä monilajitapahtumaa European Masters Gamesejä yhteistyössä kaupungin kanssa. Seurat järjestävät uinnin osuuden 7.-9.7. EMG-uintien toimitsijatehtävät suoritetaan talkooperiaatteella. TaTU:lta talkoisiin osallistuvat syksyn ryhmät Akatemiaryhmä, NSM, NSM-B ja IKM. Muistuttelemme uimareita ilmoittautumaan toimitsijatehtäviin kesäkuussa sähköpostiin tulleen linkin kautta.

 

Kilpauimareiden kauden aloitustapahtuma 19.8.

Kauden yhteistä aloitustapahtumaa vietetään lauantaina 19.8. Rauhaniemessä klo 10 alkaen. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kilpauimarit ja vanhemmat. Merkkaa tapahtuman ajankohta jo nyt ylös. Lisätietoa tulee elokuun alussa.


Ulkokuntosali Luonnonvoima

Rauhaniemen kansankylpylän alueelle on avautunut 26.6. Ulkokuntosali Luonnonvoima. TaTU on ollut alusta asti mukana suunnittelemassa sen toteutusta Rauhaniemeen. Avajaisviikon tarjoukset ovat voimassa 2.7. saakka:

·       Kausikortti 99 € (norm. 169 €)

·       3 krt 25 € (norm. 36 €)

Tarjoukset ovat lunastettavissa Luonnonvoiman verkkokaupasta. Rekisteröitymällä Luonnonvoiman-nettisivuille saat 10 € ale-kupongin. Tervetuloa tutustumaan!

 

Toimiston kesälomat

Seuran toimisto on suljettu 1.-30.7. välisen ajan. Puhelin päivystyksemme auttaa 14.7. saakka uimakouluasioissa: 050 4790592


Seuraa somekanaviamme

Seuraa meitä somessa ja pysyt perillä ajankohtaisista asioistamme:

TaTU instagram

TaTU facebook

Uimakoulut instagram

Uimakoulut facebook


Hyvää kesää!


Lisätietoa: juho.allonen@tatu.fi, 040 556 2977